PLAST

PLAST

Stötfångare är en typisk del som räknas som plast. Våra tekniker har höga kunskaper inom detta område.

Stötfångare är ofta den första delen av fordonet som absorberar kontakt vid en kollision. Det är därför det är avgörande att tillhandahålla lämplig, säker stötfångarreparation. Hos One Million Car tillhandahåller vi både de bästa verktygen och viktigast av allt, rätt team för att göra jobbet korrekt.

REPARATIONSPROCESS

Stötfångare gjorda av termoplaster skapas genom att smälta många små plastpellets och sedan injicera den smälta plasten i en form.

När formen är kyld frigörs stötfångaren från formen och den nya stötfångaren tillverkas. Eftersom termoplaster är så flexibla, lätta att återanvända och återvinna, och kostnadseffektiva, tenderar de flesta plastkåpor att vara termoplastiska. Stötfångare gjorda av halvstyva eller härdplaster skapas genom att injicera två olika polymermaterial tillsammans, permanent tvärbindande till varandra i en form.

Den resulterande stötfångaren är hållbar, men kräver rätt kunskap för att reparera ordentligt. Ta med din skadade stötfångare till Service King så reparerar vi den så att den ser helt ny ut. Plus, som alltid, använder våra tekniker de senaste reparationsverktygen och backar upp sitt arbete med Service Kings livstidsgaranti.

Kontaktuppgifter
Öppettider

Skicka meddelande